با مصرف منظم عسل، ممکن است زمان بهبودی از بیماری های تنفسی ناشی از عفونت ها کاهش یابد.
عسل هم خاصیت آنتیاکسیدانی دارد و هم میتواند فعالیت رادیکالهای آزاد را کنترل کند. ریفلاکس معده ممکن است تا حد زیادی به علت رادیکالهای آزادی باشد که به سلولهای دستگاه گوارش آسیب میرسانند و عسل میتواند از این امر جلوگیری کند.
به طور کلی رطوبت کم عسل در کنار فشار اسمزی زیاد و اسیدی بودن آن باعث توقف فعالیتهای عوامل عفونتزا و میکروبها میشود.
عسل یک درمان عامیانه و خانگی برای سوختگی و سایر آسیبهای پوستی است. شواهد اولیه نشان میدهد که عسل به بهبود سوختگیهای جزئی ۴ تا ۵ روز سریعتر از سایر پانسمانها کمک میکند، و شواهدی نشان میدهد که عفونتهای پس از عمل که با عسل درمان میشوند، سریعتر و با عوارض جانبی کمتری نسبت به ضدعفونیکننده و گاز پانسمان بهبود مییابند.
همچنین در مطالعهای که در کشور خودمان بر روی ۴۸ بیمار دیابتی نوع۲ به مدت ۸ هفته به منظور شناسایی فواید عسل برای دیابت انجام شد نتایج زیر حاصل شد.
عسل حاوی مقادیر قابل توجهی از مواد معدنی مانند پتاسیم، کلسیم، منیزیم، فسفر و سدیم است.
اکثر میکروارگانیسمها نمیتوانند در عسل رشد کنند و به همین دلیل عسل بستهبندی شده حتی پس از هزاران سال فاسد نمیشود.
اگر چه رژیم غذایی نامناسب عاملی مهم در ایجاد زخم معده است اما باکتری هلیکوپیلوری یکی از عوامل اصلی در ایجاد این عارضه است.
عسل طبیعی یک محصول طبیعی و گران بها است، و برای تشخیص کیفیت و اصالت آن، فاکتورها و استانداردهای مختلفی وجود دارد:
به عنوان مثال صفرا یک مایع گوارشی است که در کبد ساخته میشود و از مجاری صفراوی more info مخصوصی که در بدن وجود دارد در کیسه صفرا جمع میشود.
همچنین استفاده از عسل در دوران بارداری به علت داشتن خواص آنتی اکسیدانی، سبب میشود تا زنان باردار استرس کمتر و خواب بهتری را تجربه کنند.
محصول نهایی عسل ممکن است به تسکین درد و التهاب حلق کمک کند. خواص ضد باکتریایی عسل می توانند عوامل عفونی را کاهش دهند و از تشدید درد حلق جلوگیری کنند.
گلوکز و فروکتز، به عنوان دو قند اصلی در عسل، به سرعت انرژی فراهم می کنند و از افزایش سطح انرژی بدن اطمینان می دهند.
به علت خواص ضدالتهابی عسل، ممکن است استفاده از آن باعث کاهش التهاب مری شود